Veiling

Veilingdeurwaarder.nl heeft het grootste overzicht van veilingen geplaatst door Gerechtsdeurwaarders en Belastingdeurwaarders. Dit zijn vaak faillissementsveilingen. De goederen die op Veilingdeurwaarder.nl worden bij veiling verkocht. Dit is een openbare verkoping aan de meest biedende.

Staan er online veilingen op Veilingdeurwaarder.nl? De Gerechtsdeurwaarders en Deurwaarders van de Belastingdienst gebruiken Veilingdeurwaarder om de veilingen aan te kondigen. Vaak zijn dit autoveilingen, inboedelveilingen of veilingen van andere roerende zaken. De daadwerkelijke veilingplaats staat in de aankondiging.

Op Veilingdeurwaarder.nl staan veilingen uit heel Nederland. U kunt per provincie veilingen selecteren. Wilt u een veiling bezoeken? Per openbare verkoping staat aangeven waar en hoe laat een veiling is. Voorafgaand aan de veiling kunt u vaak de goederen op de veiling bezichtigen. Voorkom dat u tevergeefs naar een veiling gaat. Bekijk de status van de veilingen in het veilingoverzicht.

Executieverkoop auto - Executieverkoop Motor – Executieverkoop computers – Elektra/TV/Audio executieverkoop – Executieveiling Huisraad – Kantoor/Inventaris executieverkoop – Executieverkoop Telecommunicatie– Executieverkoop Handelsvoorraad – Executieverkoop van de Belastingdienst - Sport en watersport executieverkoop - Executieverkoop kunst en antiek  - Executieverkoop levende have - Bootveiling