Executieveiling

Een executieveiling is een veiling die voortkomt uit een beslaglegging. Gerechtsdeurwaarders en Deurwaarders van de Belastingdienst plaatsen executieveilingen op veilingdeurwaarder.nl. De goederen die worden aangeboden zijn afkomstig uit faillissementen en inbeslagnames. Het grootste online aanbod van Executieveilingen vindt u op Veilingdeurwaarder.nl.

De executieveilingen worden geplaatst door (belastingdienst)deurwaarders uit heel Nederland. Per provincie of plaats kunt u executieveilingen bekijken. Iedere dag zijn er meerdere executieveilingen, bekijk of een executieveiling doorgaat in het online executie veiling overzicht. Vooraf een executieveiling bezichtigen kan ook.

Executieverkoop auto - Executieverkoop Motor – Executieverkoop computers – Elektra/TV/Audio executieverkoop – Executieveiling Huisraad – Kantoor/Inventaris executieverkoop – Executieverkoop Telecommunicatie– Executieverkoop Handelsvoorraad – Executieverkoop van de Belastingdienst - Sport en watersport executieverkoop - Executieverkoop kunst en antiek  - Executieverkoop levende have