Wat is Veilingdeurwaarder.nl?

Veilingdeurwaarder.nl tracht een totaaloverzicht van het aanbod en publicaties van executoriale verkopingen in Nederland te tonen. Dit in aanvulling op die bestaande en voorgeschreven regelgeving. Deze wijze is voor Nederland uniek. Deze site beoogt twee doelgroepen bijeen te brengen, enerzijds de met de executoriale verkoop belaste gerechtsdeurwaarder of belastingdeurwaarder (contractanten) en anderzijds zij die geïnteresseerd zijn in het kopen van roerende zaken op executoriale verkopingen (bezoekers).

Hoe werkt Veilingdeurwaarder.nl?

U hoeft niet meer elk dagblad na te pluizen om na te gaan of er ergens een openbare executoriale verkoping is. Een paar klikken op de site van Veilingdeurwaarder.nl zijn voldoende om snel een overzicht te krijgen van plaatsen/locaties, data en tijdstippen waarop de verkopingen door heel Nederland plaatsvinden.

Snel zoeken kan door middel van een overzichtelijke rubricering van de meest uiteenlopende roerende zaken, zoals auto’s, inboedels/ meubilair en kantoorinventaris (waaronder computers). Ook kunt u zoeken op locatie (plaatsnaam).

Let op: het is (nog) niet mogelijk om via deze site biedingen te doen. U treft daarom alle benodigde informatie aan van de verkopende deurwaarder, zoals bijvoorbeeld adres- en e-mailgegevens. U dient zich dus altijd tot die deurwaarder te wenden voor de voortgang van de executoriale verkoping.