Aanmelden als deurwaarder

En vergroot uw bereik met veilingdeurwaarder.nl

Direct aanmelden

Vergroot uw bereik met Veilingdeurwaarder.nl

Veilingdeurwaarder.nl tracht een totaaloverzicht van het aanbod en publicaties van executoriale verkopingen in Nederland te tonen. Dit in aanvulling op die bestaande en voorgeschreven regelgeving. Deze wijze is voor Nederland uniek. Deze site brengt twee doelgroepen bijeen; enerzijds de met de executoriale verkoop belaste gerechtsdeurwaarder of belastingdeurwaarder (contractanten) en anderzijds geïnteresseerden in het kopen van roerende zaken op executoriale verkopingen (bezoekers).

Meer succes met uw veilingen:

Veilingdeurwaarder.nl biedt u als verkopende partij de volgende voordelen:

Een actief geïnteresseerde doelgroep

Een groot aantal mensen zoekt niet (alleen) via print, maar online naar executoriale verkopingen. Via Veilingdeurwaarder.nl bereikt u ook deze doelgroep, die actief geïnteresseerd is. Omdat uw publicatie lang online staat, krijgt deze tevens langer de aandacht.

Een hogere opbrengst van uw veilingen

Doordat meer belangstellenden (deze site heeft meer dan 2 miljoen paginaweergaves per maand!) uw publicatie langer onder ogen krijgen, is de kans op een hogere opbrengst dus aanzienlijk groter. Met als resultaat een lagere restschuld voor de debiteur.

Eenvoudig, goedkoop en snel!

Met slechts enkele handelingen maakt u al een account aan en plaatst u een eerste advertentie op deze website. En dat voor slechts € 29,40 per advertentie. Uiteraard kunt u achter de schermen de getoonde interesse in uw aanbod tot in detail inzien.

Meer informatie en kosten

Veilingdeurwaarder.nl biedt alleen een opsomming van executoriale verkopingen van in beslag genomen roerende zaken, bijvoorbeeld auto’s, inboedels/ meubilair, kantoorinventaris (waaronder computers), e.d. Het is (nog) niet mogelijk om via deze site biedingen te doen. De feitelijke verkoop is namelijk wettelijk voorbehouden aan de beslagleggende deurwaarder en dient daarom ook onder diens verantwoordelijkheid te geschieden. De site Veilingdeurwaarder.nl bestaat naast reeds vastgestelde (wettelijke) bepalingen en is daarop een aanvulling.

De kosten van een publicatie op Veilingdeurwaarder.nl bedragen slechts € 29,40 per geplaatste advertentie. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.